woensdag, 29 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieDe Harder verruilt IJsselmeervogels voor Eemdijk

De Harder verruilt IJsselmeervogels voor Eemdijk

Jeroen de Harder verlaat IJsselmeervogels aan het einde van het seizoen. De 25-jarige doelman keert na één seizoen op De Westmaat terug bij Eemdijk.

De Harder is bij de Rooien stand-in achter Jaimy Schaap. Bij Eemdijk gloort speeltijd, nu eerste keus Gerben Jan Ruizendaal heeft aangekondigd na dit seizoen te stoppen. ,,Jeroen is een van de betere keepers uit het dorp en hij kent onze club ook door zijn eerdere verblijf op De Vinken. We zijn blij dat we met Jeroen een keeper in huis halen die goed op de lijn is, erg sterk in de 1-tegen 1-duels en de goede leeftijd heeft met een dosis ervaring waar wij hopelijk de komende tijd van kunnen profiteren”, stelt Jan van Twillert van de technische commissie op de clubsite.

De Harder krijgt volgend seizoen gezelschap van drie spelers die momenteel ook in het rode shirt spelen. Wouter de Graaf, Jan Vedder en Cem ter Burg maken eveneens de overstap naar de derdedivisionist.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD