maandag, 20 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagDe Harder slaat boek Spakenburg dicht: "Periode goed afsluiten"

De Harder slaat boek Spakenburg dicht: “Periode goed afsluiten”

De transfer van Maikel de Harder naar Spakenburg is van de baan. De middenvelder van IJsselmeervogels was de afgelopen periode in gesprek met de Blauwen. Hij zal na dit seizoen in ieder geval vertrekken bij de Rooien en door de blessureperikelen bij Spakenburg kwam een directe overgang ter sprake. IJsselmeervogels wil hem echter niet laten gaan.

Ik wil spelen

In de Gooi- en Eemlander legt De Harder uit hoe de laatste dagen zijn verlopen. “Ik praat met meerdere clubs, nu ik aan het eind van het seizoen vertrek. Ook met Spakenburg en dat is ineens zijn eigen leventje gaan leiden. Maar de club wil me nog niet laten gaan, dus maak ik gewoon het seizoen af bij IJsselmeervogels.” Hij is echter geen basisspeler meer. “Zeker nu er een IJslander gehaald is voor mijn positie. Ik was geblesseerd, maar ben alweer een poosje helemaal fit. En dus wil ik spelen. Ik wil mijn periode hier goed afsluiten.”

Kan gerust over straat

Sinds zaterdag bekend werd dat er over een transfer werd gesproken kreeg De Harder veel over zich heen en werd op diverse plaatsen uitgemaakt voor rotte vis. “Mensen zullen hun oordeel klaar hebben, maar ik kan gerust nog wel over straat hoor. In het verleden zijn er meerdere spelers geweest die deze overstap hebben gemaakt. In het begin is het heel pikant en tijdens de derby zul je dan het mikpunt zijn van de supporters.” En voor komend seizoen? “Ik moet goed afwegen wat ik wil. Er zijn meerdere opties, maar waarom zou ik ver gaan rijden als er een alternatief om de hoek is?”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD