Volg ons

Tweede Divisie

De Harder schiet IJsselmeervogels langs Koninklijke HFC

De Harder schiet IJsselmeervogels langs Koninklijke HFC

IJsselmeervogels heeft in de topper tegen Koninklijke HFC een krappe 1-0 zege geboekt. Maikel de Harder werd matchwinner.

Het duel op de Westmaat was naast het affiche tussen de nummer 2 en 5 ook het treffen tussen Ted Verdonkschot, die zijn oude club trof, en zijn ‘leerling’ Gertjan Tamerus. Na een wat tamme beginfase, waarin HFC’er Tim van Soest verzuimde een fout van Kevin van Diermen af te straffen, was daar plots de 1-0, gescoord door De Harder uit een voorzet van Mike van de Laar.

In het vervolg van de eerste helft kreeg Danny van den Meiracker twee aardige kansen, maar scoren deed de spits niet. In plaats van in te zakken koos de thuisploeg ook na rust de aanval. Het leverde een poging van De Harder op de paal op. Aan de andere kant was Van Soest dichtbij de gelijkmaker, maar hij maaide van dichtbij over de bal heen. Vlak voor tijd kreeg ook Jacob Noordmans een grote kans op de 1-1, maar zijn inzet verdween naast. Diep in blessuretijd liep HFC-doelman Tom Boks een wellicht wat onverstandige rode kaart op door de doorgebroken Soufyan Moro neer te halen. Daardoor bleef het weliswaar 1-0, maar staat de doelman vermoedelijk enkele duels langs de kant met een schorsing.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie