Volg ons
Maikel de Harder IJsselmeervogels

Derde Divisie

De Harder moet alweer op zoek naar nieuwe club

De Harder moet alweer op zoek naar nieuwe club

Maikel de Harder zal geen tweede seizoen aan de slag gaan bij DOVO. De middenvelder kwam na veel herrie in de winterstop over van IJsselmeervogels en promoveerde met de Veenendaalse roodhemden naar de Derde Divisie. De Harder was alleen lang niet altijd zeker van een basisplaats.

Flirt met Spakenburg

De Harder kwam al sinds jaar en dag uit voor IJsselmeervogels, maar onder Sandor van der Heide kreeg hij steeds minder speeltijd. Dat was voor hem dan ook aanleiding om in het najaar zijn vertrek aan te kondigen en in de winterstop wilde hij gebruik maken van de mogelijkheid om tussentijds te vertrekken. Er volgde zelfs een veelbesproken flirt met Spakenburg, maar uiteindelijk koos De Harder voor DOVO.

Geen rol in play-offs

Daar ging hij weer onder Gert Kruys spelen, waarmee hij al eerder samenwerkte op De Westmaat. Een onverdeeld succes werd het niet. Hij speelde in de competitie twaalf duels, waarvan acht als basisspeler. De negentig minuten volmaken deed hij echter lang niet altijd. In de play-offs werd zijn rol zeer beperkt. De Harder speelde een uur tegen Noordwijk, in de drie daaropvolgende duels kwam hij niet in actie. RTV Utrecht meldt nu dat de middenvelder er niet met de clubleiding is uitgekomen en hij op zoek gaat naar opnieuw een nieuwe club.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie