dinsdag, 16 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieDe Harder moet alweer op zoek naar nieuwe club

De Harder moet alweer op zoek naar nieuwe club

Maikel de Harder zal geen tweede seizoen aan de slag gaan bij DOVO. De middenvelder kwam na veel herrie in de winterstop over van IJsselmeervogels en promoveerde met de Veenendaalse roodhemden naar de Derde Divisie. De Harder was alleen lang niet altijd zeker van een basisplaats.

Flirt met Spakenburg

De Harder kwam al sinds jaar en dag uit voor IJsselmeervogels, maar onder Sandor van der Heide kreeg hij steeds minder speeltijd. Dat was voor hem dan ook aanleiding om in het najaar zijn vertrek aan te kondigen en in de winterstop wilde hij gebruik maken van de mogelijkheid om tussentijds te vertrekken. Er volgde zelfs een veelbesproken flirt met Spakenburg, maar uiteindelijk koos De Harder voor DOVO.

Geen rol in play-offs

Daar ging hij weer onder Gert Kruys spelen, waarmee hij al eerder samenwerkte op De Westmaat. Een onverdeeld succes werd het niet. Hij speelde in de competitie twaalf duels, waarvan acht als basisspeler. De negentig minuten volmaken deed hij echter lang niet altijd. In de play-offs werd zijn rol zeer beperkt. De Harder speelde een uur tegen Noordwijk, in de drie daaropvolgende duels kwam hij niet in actie. RTV Utrecht meldt nu dat de middenvelder er niet met de clubleiding is uitgekomen en hij op zoek gaat naar opnieuw een nieuwe club.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD