donderdag, maart 4, 2021
Home Competities Tweede Divisie De Harder: 'Ik vond het geen bewuste kopstoot'

De Harder: ‘Ik vond het geen bewuste kopstoot’

Maikel de Harder was de meest besproken man tijdens de 82ste dorpsderby in Spakenburg. De aanvallende middenvelder dupeerde zijn team door na ruim 50 minuten een kopstoot uit te delen aan tegenstander Mike Vreekamp.

- Advertentie -

,,Ik zie dat Danny het duel aangaat, ruzie krijgt met Vreekamp”, blikt De Harder terug in gesprek met IJsselmeervogels TV. ,,Ik wilde het eerst sussen, gaf hem daarna een duw en wilde daarna naar hem toelopen: hoofd tegen hoofd. Hij houdt hem meer terug en ik loop iets door. Ik vond het zelf echt geen bewuste kopstoot, maar ik loop wel tegen hem aan en ik raak hem.”

De Harder toont zich zelfkritisch: ,,Ik moet zelf wegblijven uit die situatie. Dat is dom van mij in de emotie van de wedstrijd. Daar heb ik wel spijt van en ik heb ook excuses naar de groep gemaakt en naar de supporters ook. Ik heb ze een beetje laten zitten vandaag en dat doet wel het meeste pijn.”

,,Het was een slechte wedstrijd vandaag. Maar misschien als ik erbij blijf staan dat het dan nog wel naar de overwinning gaat maar het zat er vandaag gewoon niet in. Het was voor mij gewoon een klote dag.”

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES