woensdag, 19 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagDe Harder gaat IJsselmeervogels verlaten

De Harder gaat IJsselmeervogels verlaten

Maikel de Harder heeft besloten om IJsselmeervogels te gaan verlaten. De middenvelder is een kind van de club, maar zijn rol in het eerste elftal is de laatste jaren steeds minder zeker geworden. Afgelopen zomer leek hij al te gaan vertrekken, maar tekende toch nog bij.

Klaagde over de bank

Nu heeft De Harder al vroegtijdig de knoop doorgehakt. Aan het begin van het seizoen klaagde hij al over het feit dat hij op de bank moest beginnen van trainer Sandor van der Heide. Niet veel later raakte hij geblesseerd en is nog altijd herstellende. De 25-jarige De Harder speelde in de jeugd van IJsselmeervogels, Ajax en FC Utrecht. In 2009 kwam hij terug naar De Westmaat.

Flitsende start

In het eerste seizoen was hij direct doorslaggevend. In de kampioensgroep scoorde hij er lustig op los en pakte de Rooien de landstitel tegen Gemert. In het eerste jaar van de Topklasse werd nog een keer de titel gepakt, om ook de strijd tegen FC Oss winnend af te sluiten. Daarna werd het langzaam aan minder qua prestaties van de Vogels en kon De Harder ook steeds minder zijn stempel op het elftal drukken.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD