maandag, 27 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesHoofdklasseDe Haan opvolger van hoofdtrainer Oosterhuis bij Duno

De Haan opvolger van hoofdtrainer Oosterhuis bij Duno

Hoofdklasser Duno heeft een opvolger aangetrokken voor de aan het einde van dit seizoen vertrekkende hoofdtrainer Jan Oosterhuis. De club uit Doorwerth bereikte een akkoord met Roy de Haan (33) die naast zijn werkzaamheden bij de club ook als hoofdtrainer verbonden zal zijn aan het Brabantse HVCH uit Heesch. Het nieuws van de komst van de nieuwe hoofdtrainer werd door de club bekend gemaakt via de officiële kanalen.

Ervaring
De nieuwe verantwoordelijke man voor de verrichtingen van het eerste elftal van Duno was in het verleden onder andere actief als assistent-trainer van Jong NEC, trainer van NEC onder zeventien en hoofdtrainer van Stormvogels’28. Dit seizoen werd hij met Quick 1888 zevende in de tweede klasse van het zondagvoetbal.

Selectie
Duno heeft voor komend seizoen al veertien spelers vastliggen. De eerste versterking van de selectie was Cali Daniel, een spits afkomstig van Jong NEC. De vereniging uit Doorwerth besloot enige tijd geleden om afscheid te nemen van gevestigde namen en talenten meer kans te geven om hun klasse te tonen in het eerste elftal.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD