zondag, januari 29, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieDe Graafschap zet in Rotterdam grote stap naar handhaving Eredivisie

De Graafschap zet in Rotterdam grote stap naar handhaving Eredivisie

Sparta Rotterdam zal komend seizoen waarschijnlijk weer zijn opwachting moet maken in de Eerste Divisie. De club ging in eigen huis onderuit tegen De Graafschap (1-2) waardoor de kans op promotie zeer klein geworden is.

Uitblinker Veldwijk
De thuisploeg kwam goed uit de startblokken en na acht minuten spelen stond de 1-0 al op het scorebord. De zeer sterk spelende Lars Veldwijk wist aan de zijkant door te stoten en gaf een mooie voorzet op Adil Auassar die de bal vervolgens binnen kopte (1-0). Sparta kreeg vervolgens nog enkele mogelijkheden, maar het slaagde er niet in om de voorsprong uit te breiden.

Rode kaart en penalty
In de tweede helft was Sparta ook de betere ploeg op het veld. De Graafschap kwam echter op gelijke hoogte met de Rotterdammers. Een van richting veranderde voorzet van Benschop werd raak gekopt door Bahoui (1-1). In de slotfase moest Sparta verder spelen met één man minder nadat Vriends voor de tweede keer de gele kaart kreeg. In de blessuretijd wees de dienstdoende scheidsrechter naar de stip in het voordeel van De Graafschap. El Jebli miste niet en plaatste de eindstand van 1-2 op het scorebord.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD