Volg ons

Eerste Divisie

De Graafschap zet in Rotterdam grote stap naar handhaving Eredivisie

De Graafschap zet in Rotterdam grote stap naar handhaving Eredivisie

Sparta Rotterdam zal komend seizoen waarschijnlijk weer zijn opwachting moet maken in de Eerste Divisie. De club ging in eigen huis onderuit tegen De Graafschap (1-2) waardoor de kans op promotie zeer klein geworden is.

Uitblinker Veldwijk
De thuisploeg kwam goed uit de startblokken en na acht minuten spelen stond de 1-0 al op het scorebord. De zeer sterk spelende Lars Veldwijk wist aan de zijkant door te stoten en gaf een mooie voorzet op Adil Auassar die de bal vervolgens binnen kopte (1-0). Sparta kreeg vervolgens nog enkele mogelijkheden, maar het slaagde er niet in om de voorsprong uit te breiden.

Rode kaart en penalty
In de tweede helft was Sparta ook de betere ploeg op het veld. De Graafschap kwam echter op gelijke hoogte met de Rotterdammers. Een van richting veranderde voorzet van Benschop werd raak gekopt door Bahoui (1-1). In de slotfase moest Sparta verder spelen met één man minder nadat Vriends voor de tweede keer de gele kaart kreeg. In de blessuretijd wees de dienstdoende scheidsrechter naar de stip in het voordeel van De Graafschap. El Jebli miste niet en plaatste de eindstand van 1-2 op het scorebord.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie