donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlClubsDe GraafschapDe Graafschap versterkt zich per direct met Schoop

De Graafschap versterkt zich per direct met Schoop

De Graafschap heeft een nieuwe verdediger aan de selectie toegevoegd. Rannick Schoop versterkt de selectie van de Doetinchemse eerstedivisionist per direct. De 21-jarige speler komt transfervrij over van SC Heerenveen en traint al enkele weken mee bij de formatie van trainer Henk de Jong. 

Aanvulling

De rechtsback tekent tot het einde van het seizoen. Bij succes heeft De Graafschap een optie om het contract met nog een jaar te verlengen. ,,Hij is een prima aanvulling voor de selectie”, zegt manager voetbalzaken Peter Hofstede op de clubwebsite van de Superboeren. ,,Dat heeft hij de afgelopen periode laten zien. Hij kan de hele rechterkant bestrijken.”

Belofteteam 

Het talent met Curaçaos bloed doorliep de jeugdopleiding van SC Heerenveen. In 2015 tekende hij in Friesland een contract, dat een seizoen later werd verlengd. Hij speelde de afgelopen seizoenen in het belofteteam van de eredivisionist. Afgelopen zomer nam Heerenveen afscheid van hem.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD