Volg ons

Eerste Divisie

De Graafschap-trainer Snoei na puntendeling: ‘Wij horen dit soort wedstrijden te winnen’

De Graafschap-trainer Snoei na puntendeling: ‘Wij horen dit soort wedstrijden te winnen’

De Graafschap leek vrijdagavond in het eigen stadion op weg naar een nederlaag tegen Telstar, maar in de blessuretijd plaatste Ralf Seuntjens met een rake kopbal alsnog de 2-2 op het scorebord. Trainer/coach Mike Snoei was van mening dat zijn ploeg verzuimde zichzelf te belonen door de vele kansen die het kreeg niet te benutten.

Veel mogelijkheden
Op de officiële website van de club uit Doetinchem keek de hoofdtrainer terug naar de wedstrijd die slechts één punt opleverde. ,,We begonnen goed in de eerste tien à twaalf minuten en zaten toen uitstekend in de wedstrijd. Daarna werd het steeds lastiger voor ons om door het ‘blok’ van Telstar te komen. Wij waren niet creatief genoeg en waren te weinig in beweging. Ik vond wel dat wij ons enorm goed hersteld hebben na de rust, mede door de aanvallende wissel met Stef (Nijland) erbij. We kregen enorm veel goede mogelijkheden, maar we vergeten onszelf te belonen. Dat is jammer en we kregen nog bijna de deksel op de neus. Gelukkig, en dat is een doekje voor het bloeden, wisten we het karakter op te brengen en de 2-2 te maken. Vervelend, want wij horen dit soort wedstrijden te winnen”, aldus Snoei tegenover voornoemde website.

Concurrentie
De Graafschap is momenteel terug te vinden op de derde plaats, dit met een achterstand van zes punten op lijstaanvoerder SC Cambuur. De nummer vier FC Volendam pakte vrijdag drie punten en daarmee de periodetitel en kwam door de voornoemde resultaten op gelijke hoogte met de vereniging uit Leeuwarden.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

 

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie