donderdag, februari 2, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieDe Graafschap-trainer Snoei kijkt uit naar topper tegen NAC: 'Ik ben nieuwsgierig'

De Graafschap-trainer Snoei kijkt uit naar topper tegen NAC: ‘Ik ben nieuwsgierig’

In de Eerste Divisie staat maandagavond in Breda de topper op het programma tussen de nummer twee NAC en de nummer drie De Graafschap. Mike Snoei, hoofdtrainer van laatstgenoemde vereniging, kijkt reikhalzend uit naar deze confrontatie omdat er dan naar zijn zeggen meer duidelijkheid zal komen waar zijn team nu echt staat ten opzichte van de concurrenten in deze competitie.

Benieuwd waar wij staan
,,Een belangrijke wedstrijd. k ben nieuwsgierig, we kunnen ons meten met een ploeg die ook wil promoveren naar de Eredivisie. NAC heeft dezelfde ambitie als wij en ook de kwaliteit van de spelersgroep is vergelijkbaar. Ik ben benieuwd waar wij staan”, aldus Snoei op de officiële website van De Graafschap.

Weerbaarheid
De hoofdtrainer keek ook nog even terug op het recente puntendeling tegen het beloftenteam van FC Utrecht.  ,,Iedereen was teleurgesteld, net zoals we dat waren na afloop van de wedstrijden tegen TOP Oss en NEC Nijmegen. Op het moment dat wij Jong FC Utrecht in de tang hadden, maakten zij de 2-1. Het positieve is dat wij de weerbaarheid toonden om nog de 2-2 te maken.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD