Volg ons

Aan het woord

De Graafschap-trainer De Jong: ‘Ik baal van de nederlaag, maar we kwamen knap terug’

De Graafschap-trainer De Jong: ‘Ik baal van de nederlaag, maar we kwamen knap terug’

Henk de Jong liep donderdagmiddag met gemengde gevoelens naar de kleedkamer nadat zijn ploeg onderuit ging tegen Telstar (3-2). De hoofdtrainer van De Graafschap was van mening dat zijn team zich goed terug wist te knokken tot de 2-2, maar baalde vanzelfsprekend dat men alsnog een treffer moest incasseren.  

Geen slechte uitgangspositie
,,We komen echt goed terug, dat hebben de jongens goed gedaan. Als je de hele wedstrijd ziet, is deze uitgangspositie zo slecht nog niet. Zondag gaan we gewoon weer, daar heb ik zin in. Ik baal wel van de nederlaag en dat het niet goed liep, maar we kwamen knap terug tot 2-2. Jammer dat de 3-2 viel, anders hadden we nog kunnen winnen. Maar zondag kan dat ook, hopelijk voor een vol huis”, aldus De Jong op de officiële website van De Graafschap.

Rode kaart
De Graafschap speelde langdurig met een man minder na de rode kaart van Sven Nieuwpoort. De trainer van de ploeg uit Doetinchem had daar toch wel wat vraagtekens bij.  ,,Volgens mij kopte hij bij de eerste gele kaart gewoon de bal weg. Bij de tweede kwam hij te laat. Zonde.”

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

× Mijn veilige donatie
Periode
Bedrag
Ander bedrag
Persoonlijke info
Ik doneer anoniem


Powered by Whydonate

Meer over Aan het woord