donderdag, februari 2, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieDe Graafschap strikt aanvoerder van Jong Vitesse en basisspeler van concurrent Go...

De Graafschap strikt aanvoerder van Jong Vitesse en basisspeler van concurrent Go Ahead Eagles

Roland Baas en Jesse Schuurman spelen komend seizoen wedstrijden in dienst van De Graafschap.  De twee spelers maken respectievelijk de overstap van Go Ahead Eagles en Vitesse. Het nieuws ten aanzien van de komst van de aanwinsten werd bekend gemaakt op de officiële website van de vereniging uit Doetinchem.

Jong Vitesse
De 21-jarige Schuurman komt over van Vitesse waar hij zijn wedstrijden speelde in het beloftenteam. Afgelopen seizoen was hij aanvoerder van het elftal en speelde 33 wedstrijden in de Tweede Divisie. De middenvelder plaatste zijn handtekening onder een contract van twee jaar. In de overeenkomst werd tevens een eenzijdige optie opgenomen waardoor De Graafschap nog één jaar extra een beroep kan doen op Schuurman.

Go Ahead Eagles
Baas (23) is inzetbaar in de verdediging en op het middenveld. Hij tekende een contract voor twee jaar. Het voorgaande seizoen maakte hij de overstap van Heracles Almelo naar Go Ahead Eagles. In het seizoen 2018/2019 kwam hij tot 37 competitiewedstrijden voor de club uit Deventer.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD