dinsdag, mei 18, 2021
Home Clubs De Graafschap De Graafschap-middenvelder Mark Diemers aast op Eredivisietransfer

De Graafschap-middenvelder Mark Diemers aast op Eredivisietransfer

Mark Diemers vertrekt na dit seizoen bij De Graafschap. De middenvelder hoopt op een terugkeer in de Eredivisie, vertelt hij tegenover Omroep Gelderland.

- Advertentie -

Veel ambitie
,,Het is voor 99 procent zeker dat ik weg ga. Ik heb het gigantisch naar mijn zin. Dit is een hele leuke club maar ik heb veel ambitie. Ik heb drie jaar in de eredivisie gespeeld en nu heb ik weer de stapjes gemaakt”, licht hij zijn besluit toe tegenover de regionale zender. ,,In die twee jaar FC Utrecht viel ik niet zo op vond ik zelf. Toch denk ik dat ik redelijk thuis hoor in de eredivisie. Mijn rendement is ook beter geworden.”

Belangstelling
Naar verluidt wordt Diemers gevolgd door verschillende Eredivisieclubs: ,,Er is inderdaad belangstelling gekomen en mijn zaakwaarnemer gaat de komende tijd de gesprekken aan. Ik wacht rustig af en focus me op De Graafschap. Voor een speler is het denk ik ook goed om na een paar jaar weer ergens te kijken.” Ook eventuele promotie met De Graafschap kan de beslissing vrijwel zeker niet meer veranderen.

- Advertentie -
Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Waardeer ons met een kleine donatie. Ook in coronatijd proberen wij met extra veel achtergrondverhalen, zoals onze Galerij der Groten, de historische rubriek ‘Terug in de Tijd’, veel interviews en natuurlijk het laatste nieuws toch de topamateurvoetbalbeleving waar we allemaal zo naar smachten levend te houden. We hopen dat je dat waardeert en ons zou willen ondersteunen met een kleine donatie als dank voor onze verhalen en om ons de mogelijkheid te geven om Voetbal247.nl verder uit te breiden.

Meer lezen over de mogelijkheid om een donatie aan ons te doen? Je leest er hier meer over..

Steun Voetbal247.nl met een kleine donatie

0
Nog een paar maanden en dan hopen we eindelijk weer ons geliefde topamateurvoetbal als vanouds te kunnen beleven. Zo'n anderhalf jaar moeten we onze geliefde weekendbesteding nu missen. In die tijd hebben we op Voetbal247.nl zo goed en zo kwaad als het gaat je...
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Voetbalshirts

Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Waardeer ons met een kleine donatie. Ook in coronatijd proberen wij met extra veel achtergrondverhalen, zoals onze Galerij der Groten, de historische rubriek ‘Terug in de Tijd’, veel interviews en natuurlijk het laatste nieuws toch de topamateurvoetbalbeleving waar we allemaal zo naar smachten levend te houden. We hopen dat je dat waardeert en ons zou willen ondersteunen met een kleine donatie als dank voor onze verhalen en om ons de mogelijkheid te geven om Voetbal247.nl verder uit te breiden.

Meer lezen over de mogelijkheid om een donatie aan ons te doen? Je leest er hier meer over..