vrijdag, 1 december 2023
Voetbal247.nlClubsDe GraafschapDe Graafschap krijgt snel duidelijkheid over komst van Leicester City-aanvaller

De Graafschap krijgt snel duidelijkheid over komst van Leicester City-aanvaller

De Graafschap verwacht vrijdagavond meer duidelijkheid te kunnen verschaffen over de komst van Layton Ndukwu van Leicester City naar Doetinchem. De club uit de Jupiler League wil de huidige selectie graag versterken, maar vooralsnog is de vraag wat er daadwerkelijk mogelijk is in de Achterhoek. 

Proefperiode
De interesse van De Graafschap in Ndukwu is zeer concreet te noemen.  ,,Het liefste zouden we hem eerst op proef willen hebben. We hebben hem gezien in Engeland , maar het is altijd fijn als je hem hier aan het werk kunt zien. Dat heeft de voorkeur, lukt dat niet dan gaan we verder kijken. Het is nog niet duidelijk wat Leicester City wil”, aldus manager voetbalzaken Peter Hofstede tegenover Omroep Gelderland.

Deprem
De negentienjarige Rodin Deprem staat ook op het lijstje van De Graafschap, de Zweed ziet men echter niet als een directe versterking van de huidige selectie. Hofstede gaf tekst en uitleg over de genoemde speler. ,,We hebben contact met zijn club. Maar hij is voor de toekomst, dus misschien is een directe versterking dan meer gewenst.”

Middenvelder
De Graafschap zou op aangeven van de trainer graag een verdedigende middenvelder en een versterking aan willen trekken voor de linkerkant. ,,We willen wat doen in januari, maar het is de vraag waar we ruimte voor hebben.We kijken wat prioriteit heeft en wat goed is. Je moet ook niet gelijk na wat mindere wedstrijden denken dat je alles op de kop moet gooien.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD