woensdag, 29 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieDe Graafschap hoopt op Streppel, maar moet plaats nemen in de wachtkamer

De Graafschap hoopt op Streppel, maar moet plaats nemen in de wachtkamer

Jurgen Streppel moet, als het aan De Graafschap ligt, komend seizoen de functie van hoofdtrainer op zich nemen in Doetinchem. De oefenmeester kan volgens Omroep Gelderland echter tevens rekenen op belangstelling van een buitenlandse club waardoor de naar de Eerste Divisie gedegradeerde vereniging voorlopig niets anders kan doen dan afwachten.

Contract ligt klaar
Volgens de berichtgeving op de website van de regionale omroep zou De Graafschap de beoogde nieuwe hoofdtrainer ook al een aanbieding hebben ontvangen van de club. De Graafschap heeft een contract voor twee seizoenen klaarliggen voor de 49-jarige Streppel. Eerder was hij werkzaam bij onder andere Willem II, sc Heerenveen en het Cypriotische Famagusta.

Duitse trainer
Eerder hoopte De Graafschap Peter Hyballa aan te stellen als nieuwe hoofdtrainer. De Slowaakse werkgever van de Duitse trainer wenste echter een te hoge afkoopsom waarna de Gelderse club de pijlen richtte op de al genoemde Streppel.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD