dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlClubsDe GraafschapDe Graafschap haalt proefspeler Deprem definitief bij de selectie

De Graafschap haalt proefspeler Deprem definitief bij de selectie

De Graafschap gaat in zee met Rodin Deprem. De 19-jarige Zweed was in december een week op stage bij de Doetinchemmers en maakte indruk. De jongeling komt over van het Zweedse Örebro SK en tekent, als de laatste formaliteiten rond zijn, tot de zomer van 2020 een contract bij de Superboeren.

Inzetbaarheid 

De aanvaller heeft een trainingsachterstand en zal daardoor niet direct klaar zijn voor zijn debuut in De Vijverberg. Een optie zou Jong De Graafschap kunnen zijn, dat uitkomt in de Derde Divisie zondag. ,,Hij is een speler voor de lange termijn”, reageert technisch manager Peter Hofstede tegenover De Gelderlander. ,,We wachten alleen nog op de goedkeuring van de overschrijving.”

Talent 

Deprem staat in eigen land te boek als een talent en speelde tot nu toe vooral voor jeugdelftallen. De Scandinaviër scoorde veel voor het Onder 19-team van zijn huidige club. De Zweedse competitie ligt door de winter al enige tijd stil.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD