Volg ons

Eerste Divisie

De Graafschap enkele weken zonder aanvaller Van Mieghem

De Graafschap enkele weken zonder aanvaller Van Mieghem

Daryl van Mieghem moet de komende weken de wedstrijden van zijn club De Graafschap noodgedwongen volgen vanaf de zijlijn. De aanvaller heeft, volgens de informatie op de officiële website van de club, een breukje opgelopen in zijn kuitbeen. Dit tijdens de openingswedstrijd van het seizoen tegen SC Cambuur (2-0).

Weken uitgeschakeld
De verwachting is dat Van Mieghem tussen de zes en acht weken niet inzetbaar is voor de club uit Doetinchem. Tien minuten voor het einde van de officiële speeltijd tegen SC Cambuur liep hij de blessure op en moest toen noodgedwongen het speelveld vroegtijdig verlaten.

Reactie
Op de voornoemde website gaf de speler kort een reactie over zijn blessure. ,,Tegen Cambuur kwam ik ongelukkig in aanraking met een tegenstander. Onderzoek wees uit dat ik een breukje in mijn kuitbeen heb. Ik ben minimaal enkele weken uit de running. Ik baal hier van, maar kom er zeker sterker uit.”

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie