dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlClubsAlmere City FCDe Gier over aanbieding om NEC-trainer te worden: 'Het kietelde'

De Gier over aanbieding om NEC-trainer te worden: ‘Het kietelde’

Almere City FC verloor vrijdagavond de seizoensopening met Jack de Gier op de bank van NEC, maar het had deze zomer heel anders kunnen lopen. Nog voor de Nijmeegse club besloot Adrie Bogers te promoveren tot hoofdcoach, klopte de club aan bij oud-speler De Gier.

Één club mag bellen
De Almeerders weigerden echter mee te werken aan het vertrek van de gewaardeerde coach, die direct contractverlenging kreeg: ,,Natuurlijk wist Almere dat NEC mijn club is”, blikt De Gier terug in De Gelderlander. ,,Ik heb ooit gezegd: Als er één club is die mag bellen, dan is dat NEC. Als dat dan ook gebeurt, dan streelt dat.”

Jammer
Stiekem voelde De Gier wel wat voor de uitdaging die er lag in het Goffertstadion: ,,Dat het kietelde, dat mag duidelijk zijn. Het is jammer. Maar er is ook een andere kant. Van Almere City heb ik de kans gekregen in het betaalde voetbal. We zijn hier ergens aan begonnen en dat wil ik ook niet zo achter me laten. De club wilde meteen mijn contract verlengen. Daar spreekt vertrouwen uit. Waar zie je dat nog?”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD