maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlClubsAlmere City FCDe Gier: 'NEC enige club die me kon verleiden Almere te verlaten'

De Gier: ‘NEC enige club die me kon verleiden Almere te verlaten’

NEC heeft met Jack de Gier haar gedroomde hoofdtrainer binnen. De oud-speler van de club krijgt de zware taak om de Nijmegenaren terug te brengen naar de Eredivisie.

Geweldige tijd
,,Ik heb de afgelopen jaren een geweldige tijd gehad bij Almere City, waar ik met alle plezier en passie had willen blijven”, reageert De Gier op zijn overstap. ,,NEC is echter mijn club en de enige club die mij in verleiding kon brengen om Almere te verlaten. Ik zie het als een enorme eer en uitdaging om met alles en iedereen in en rondom NEC te bouwen aan de toekomst van de club en hoop hier samen weer succes te beleven.”

Haver tot gort
De Gier tekent een contract voor liefst drie seizoenen. ,,In de gesprekken die wij met Jack hebben gevoerd bleek onze visie op voetbalinhoudelijk en op menselijk vlak al snel op een lijn te liggen, waardoor we direct stevig door hebben kunnen pakken”, stelt technisch directeur Remco Oversier. ,,Niet alleen heeft Jack de afgelopen jaren geweldig werk geleverd bij Almere, ook kent hij NEC zowel als speler en als trainer van haver tot gort en weet hij wat er hier wordt gevraagd door de organisatie én de achterban. Het is daarnaast erg prettig dat we Jack nu al aan ons hebben kunnen binden, zodat we samen met hem ook de rest van de selectie met zorg kunnen samenstellen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD