Volg ons

Eerste Divisie

De Gier baalt na nederlaag bij Almere City: ‘Wij bakten er zelf niets van’

De Gier baalt na nederlaag bij Almere City: ‘Wij bakten er zelf niets van’

NEC leed vrijdagavond op bezoek bij Almere City een dure nederlaag. De Nijmeegse ploeg oogde allesbehalve gretig.

,,Het was niet dat Almere zo goed was”, vond trainer Jack de Gier in gesprek met De Gelderlander. ,,Zij speelden alleen maar diep en hoopten op de afvallende bal. Wij bakten er zelf niets van. Het was niet goed genoeg aan de bal. Als de spelers er vanuit gaan dat je deze wel even gaat winnen, dan heb je een probleem. Dat heb ik ze van tevoren gezegd.”

De voormalig coach van Almere City baalde stevig: ,,Hoe we die eerste goal weer weggeven. De bal komt zo in voeten van een Almere-speler. Een voorzet en dan ligt de bal al in het mandje.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie