vrijdag, 23 februari 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieDe Geer: 'Toewerken naar trainerschap, bijvoorbeeld bij HBS'

De Geer: ‘Toewerken naar trainerschap, bijvoorbeeld bij HBS’

Mike de Geer stopte vorig seizoen om zich volledig te richten op zijn ambitie om trainer te worden. Maar toen HBS dit seizoen in zwaar weer raakte, deed de club toch weer een beroep op de clubman.

Vooralsnog beleeft De Geer met HBS een lastige periode. Toch heeft hij geen spijt om ‘zijn HBS’ te helpen. In de Voetbal247.nl Podcast spraken we met De Geer onder meer over zijn ambitie om trainer te worden: ,,Ik wil toewerken naar het hoofdtrainerschap hoog in de amateurwereld, bijvoorbeeld bij HBS. Voor volgend seizoen is Bas Steffens aangesteld en daarbij heb ik mijn papieren nog niet. Volgend seizoen train ik de Onder 19-1 van HBS. Als speler en als mens zal ik mijn hele leven bij HBS komen, maar als trainer wil ik me zo veel mogelijk ontwikkelen en kijken waar mijn plafond ligt.”

Het interview met Mike de Geer is te beluisteren vanaf minuut 44:00.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD