vrijdag, 23 februari 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieDe Geer bezig aan laatste 'kunstje' bij HBS

De Geer bezig aan laatste ‘kunstje’ bij HBS

Mike de Geer keerde afgelopen zondag op dringend verzoek terug bij HBS, maar liever had de gestopte middenvelder zijn rentree niet hoeven maken. De sportieve malaise is echter zo nijpend dat de routinier van stal werd gehaald.

,,De technische commissie vroeg in december al of ik wilde terugkeren. Toen hield ik de boot af. Nu hapte ik wel toe omdat de nood hoog bleek te zijn. Ideaal is het zeker niet. Ik zit liever elke week op de bank omdat er elf gasten beter en fitter zijn dan ik. Het belang van HBS staat voorop. Ik ben teruggekomen omdat deze jonge spelersgroep de ervaring van het spelen van degradatievoetbal mist. Daar wil ik die gasten bij helpen. Degradatievoetbal is nu eenmaal heel iets anders dan het lekker tikken van een balletje in de subtop. Dat weet ik uit eigen ervaring. In de situatie waarin wij nu verkeren, heb je snel het gevoel dat alles tegenzit. Dat moet er uit”, zegt hij tegen het AD.

De Geer laat ook geen misverstand dat zijn rentree tot het einde van dit seizoen eenmalig is: ,,Dan is het echt klaar en dan stop ik weer. Ik zie mezelf dit in de toekomst niet nog een keer doen. Het moet zeker geen repeterend verhaal worden.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD