zondag, maart 7, 2021
Home Competities Tweede Divisie "De echte wil om te winnen miste ik bij Spakenburg"

“De echte wil om te winnen miste ik bij Spakenburg”

Door de nederlaag bij HHC Hardenberg staat Spakenburg inmiddels op een promotie-degradatieplaats. Sinds de winterstop werden er ook nog eens pas twee punten uit vijf wedstrijden gepakt. waardoor de ploeg van trainer Arnold Klein in de problemen is gekomen. En zeker gezien het vertoonde spel tegen HHC, want naast een afstandsschot en een ingestudeerde vrije trap werd Spakenburg totaal niet gevaarlijk.

- Advertentie -

Strijd en passie

“Het wordt hoe dan ook een heel lange strijd tussen de ploegen die onderin staan. Als je eenmaal hier staat wordt er wat anders van je gevraagd. Strijd en passie zal daar bij horen. Misschien zal het voetballend minder moeten, maar dan wel met behoorlijk veel strijd”, vertelde hij al aan FOX Sports.

Wereld van verschil

Tegenover RTV Utrecht ging de trainer zelfs nog een stapje verder. Hij was namelijk zeer teleurgesteld in zijn ploeg. “Als je kijkt naar vorige week tegen VVSB en nu zit er een wereld van verschil in. Je maakt geen aanspraak op een overwinning. Het begint namelijk met strijd en beleving. De echte wil om te winnen miste ik.”

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES