vrijdag, 1 december 2023
Voetbal247.nlHoofdklasseASV De DijkDe Dijk ziet ook eerste doelman Stan Bijl stoppen

De Dijk ziet ook eerste doelman Stan Bijl stoppen

ASV De Dijk verliest opnieuw een speler in de toch al uitgedunde selectie. Doelman Stan Bijl, sinds enkele weken eerste doelman bij de club, speelt zaterdag tegen Katwijk zijn laatste wedstrijd voor de Amsterdamse club.

Jeugdtrainer
Bijl stopt in de winterstop om zijn volledige aandacht te kunnen richten op zijn baan als jeugdtrainer bij Ajax. De 22-jarige sluitpost verdedigde de afgelopen vier duels het doel van De Dijk, sinds Jeroen Verhoeven vanwege aanhoudende blessureklachten besloot per direct zijn loopbaan te beëindigen. Bijl doorliep zelf de jeugdopleiding van Ajax en kwam daarna uit voor NEC en Magreb ’90 alvorens hij in 2016 naar de club in Amsterdam-Noord kwam.

Uitgedunde selectie
Trainer Jochem Twisker gaf recent al meerdere malen aan te hopen op versterkingen komende winterstop. Naast Bijl en Verhoeven besloten eerder al Achmed Ahahaoui, Nabil el Gourari, Giovanni Sabajo en Mostapha el Aamrani vroegtijdig hun spullen in te leveren. Van de laatste zes competitiewedstrijden, verloor De Dijk er vijf. Indien er geen extra keeper wordt gevonden, dan is Nick Borgman na de winterstop de enige nog resterende doelman uit het eerste selectie waarmee de club het seizoen begon.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD