Volg ons

Derde Divisie Zondag

De Dijk winterkampioen, Dongen nieuwe nummer twee

De Dijk winterkampioen, Dongen nieuwe nummer twee

De Dijk sluit de eerste seizoenshelft hoe dan ook als lijstaanvoerder van de Derde Divisie Zondag af. Door met 3-2 te winnen van EVV en puntenverlies van meerdere concurrenten is De Dijk tot de winterstop niet meer te achterhalen. Ook Dongen profiteerde van de misstappen van diverse ploegen en is nu de nieuwe nummer twee.

Uitstekende zondag voor De Dijk en Dongen

Zelf was De Dijk ook bijna tegen puntenverlies aangelopen tegen EVV. Even stond de koploper zelfs met 1-2 achter, door een eigen goal van Tom Hanssen werd het 2-2 en Dennis Kaars bezorgde zijn ploeg uiteindelijk de winst door voor 3-2 te zorgen. Eerder in de wedstrijd had hij ook al de 1-0 van De Dijk gemaakt.

Dongen klom naar de tweede plaats door zelf met 2-1 van Be Quick 1887 te winnen. Daarmee hield Dongen al één concurrent onder zich en omdat Westlandia en Quick’20 elkaar in evenwicht hielden (2-2) zijn de Brabanders nu de eerste belagers van De Dijk.

Spektakelstuk bij Jong De Graafschap – JVC Cuijk

De meest spectaculaire wedstrijd van het weekend werd gespeeld door Jong De Graafschap en JVC Cuijk. Het werd 4-4 en daarmee was Cuijk vermoedelijk het gelukkigste. Jong De Graafschap stond met 4-2 voor, maar liet de bezoekers toch nog langszij komen. Hercules won wederom. Dit keer versloegen de Utrechters UDI’19 met 2-0. Ook Juliana’31 en HBS boekten een overwinning. Juliana versloeg Jong FC Den Bosch met 3-2, terwijl HBS afrekende met Jong Achilles’29: 2-1.

Bij Magreb’90 was er dit weekend wederom onrust buiten de lijnen. Toch slaagden ze er in om een puntje te pakken tegen OJC Rosmalen. Er werd met 2-2 gelijkgespeeld. HSC behield de aansluiting met de middenmoot, door met 1-0 van OFC te winnen.

Bekijk de Derde Divisie Zondag Uitslagen | Stand | Programma

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag