woensdag, 17 april 2024
Voetbal247.nlHoofdklasseASV De DijkDe Dijk trekt ook Theo Zwarthoed aan

De Dijk trekt ook Theo Zwarthoed aan

Met het aantrekken van Theo Zwarthoed voegt ASV De Dijk kort voor de start alsnog een extra doelman toe aan haar selectie. De 34-jarige Volendammer mag met Jeroen Verhoeven, Stan Bijl en Nick Borgman gaan strijden om de plek onder de lat bij de ambitieuze Tweede Divisionist uit Amsterdam Noord.

Hopen op Zulte Waregem en FC Groningen

Zwarthoed werd al eerder deze zomer gelinkt aan De Dijk, maar destijds verkoos de sluitpost om te wachten op een mogelijke voortzetting van zijn profcarrière. De routinier werd nadrukkelijk in verband gebracht met FC Groningen en Zulte Waregem, maar tot een overstap kwam het niet. Zwarthoed speelde in het verleden onder meer voor FC Volendam, AZ, Excelsior, RKC Waalwijk, De Graafschap en Go Ahead Eagles.

Vier doelmannen met profachtergrond
De komst van Zwarthoed betekent dat De Dijk nu drie doelmannen onder contract heeft staan die allen ervaring hebben in het profvoetbal. Jeroen Verhoeven speelde voor RKC Waalwijk, FC Volendam, Ajax en FC Utrecht, terwijl Stan Bijl zijn keepersopleiding genoot bij Ajax en NEC. Nick Borgman komt uit de eigen jeugd van De Dijk en eerder AFC.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD