dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlHoofdklasseASV De DijkDe Dijk-trainer na nederlaag: 'Denk niet dat ze al met het duel...

De Dijk-trainer na nederlaag: ‘Denk niet dat ze al met het duel van Ajax bezig waren’

De Dijk ging zaterdagmiddag in Maassluis onderuit tegen Excelsior (2-1). Jochem Twisker, trainer van de Amsterdamse formatie, was vanzelfsprekend zeer teleurgesteld over het resultaat, maar ook over het slechte spel van zijn ploeg. Dat laatst was naar zijn mening niet te wijten aan de komende grote wedstrijd van zijn ploeg in de KNVB beker tegen Ajax.

Derby
Woensdagavond staat De Dijk tegenover Ajax. De amateurclub wist in de voorgaande ronde HHC Hardenberg uit te schakelen (2-1), Ajax was toen te sterk voor Scheveningen (5-1). ,,Ik denk niet dat de jongens al met het duel van Ajax bezig waren. Ik heb er de afgelopen dagen niemand over gehoord. Dat zal vanaf morgen wel gaan leven. We zijn gewoon te wisselvallig dit seizoen”, aldus Twisker tegenover het Amsterdamsche Voetbal.

Tweede Divisie onwaardig
Vorige week was De Dijk nog te sterk voor Barendrecht, maar zaterdag bleef de ploeg van Twisker met lege handen na negentig minuten voetbal.  ,,Het was slecht, meer dan slecht zelfs. Van beide kanten trouwens. Het was een wedstrijd die Tweede Divisie onwaardig was. Misschien niet eens Derde Divisie-waardig.”

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD