maandag, 22 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagDe Dijk thuis verrassend onderuit, Quick'20 profiteert

De Dijk thuis verrassend onderuit, Quick’20 profiteert

De Dijk heeft zondagmiddag verrassend een thuisnederlaag tegen OJC Rosmalen geleden. Het werd 1-4 voor de bezoekers en van het puntenverlies van De Dijk wist Quick’20 te profiteren. Zij wonnen de topper tegen Be Quick 1887 met 1-0 en liepen drie punten in op de Amsterdammers.

Slechte middag voor De Dijk

Na het winnen van de eerste periode ging De Dijk tegen OJC Rosmalen van start in de tweede periode. Het werd een middag om snel te vergeten voor de ploeg van trainer Jochem Twisker, terwijl de Brabanders met een goed gevoel huiswaarts gingen. Zij wonnen met 1-4 op bezoek bij de Amsterdammers. Halverwege was het al 0-2 en in de tweede helft werd het er voor De Dijk niet beter op. Dennis Kaars miste een penalty en even later kreeg Frank Schilder ook nog een rode kaart. Op dat moment was het zelfs al 0-3 geworden. Met tien man lukte het de thuisploeg toch om te scoren. Kaars maakte 1-3, maar puntenverlies kon niet meervoorkomen worden. In de slotfase werd het zelfs nog 1-4.

Quick’20 profiteert optimaal van misstap De Dijk

Onder De Dijk staan Quick’20 en Be Quick 1887 op respectievelijk de tweede en derde plaats. Zij konden dus profiteren van de nederlaag van De Dijk. Quick’20 won uiteindelijk, met 1-0 en naderde De Dijk tot op vijf punten en sloeg een gat van vier punten naar Be Quick. Het enige doelpunt werd gemaakt door Tim Zwieneberg. Hercules kon drie belangrijke punten bijschrijven, na de 2-0-overwinning op JVC Cuijk. Thomas Reynaers en Jeffrey Vlug scoorden.

Westlandia scoort er weer vier, HBS wint bij Juliana’31

Westlandia is de laatste weken op dreef. Tegen Jong Achilles ’29 werd er voor de derde keer op rij gewonnen. Opvallend aan deze overwinningen is dat er door Westlandia in alle gevallen vier keer gescoord werd. Dat lukte dus ook tegen Jong Achilles, het werd 4-2. HBS boekte een broodnodige overwinning op Juliana’31, dat nog verder in de problemen kwam: 2-3. HBS nestelde zich door de zege steviger in de middenmoot, terwijl Juliana in de gevarenzone blijft. De bezoekers stonden met tien man, toen Willem Six de winnende 2-3 maakte.

Bekijk de Derde Divisie Zondag Uitslagen | Stand | Programma

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD