dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlHoofdklasseASV De Dijk De Dijk raakt Theo Zwarthoed alsnog kwijt aan Excelsior

[VIDEO] De Dijk raakt Theo Zwarthoed alsnog kwijt aan Excelsior

Het avontuur van Theo Zwarthoed bij De Dijk is van korte duur gebleken. De 35-jarige doelman sloot onlangs aan bij de selectie van coach Jochem Twisker, maar verkast nu alsnog naar eredivisionist Excelsior.

Nog niet klaar

,,Ze zeggen wel eens dat je als voetballer zo lang mogelijk door moet gaan”, reageert Zwarthoed in gesprek met RTV Rijnmond. ,,Ik had al een paar weken meegetraind met De Dijk, maar voelde dat ik nog niet klaar was.”

Afspraak
Met De Dijk was afgesproken dat de Volendammer alsnog mocht vertrekken wanneer zich alsnog een profclub voor hem zou melden. De ervaren sluitpost was eerder in beeld bij FC Groningen en Zulte Waregem, maar dat resulteerde niet in een contract.

Reserve
Zwarthoed zat afgelopen zaterdag nog bij De Dijk op de reservebank tijdens het duel met VVSB. Jeroen Verhoeven kreeg vooralsnog het vertrouwen van Twisker als eerste doelman. De Dijk heeft in Stan Bijl en Nick Borgman nog twee doelmannen onder contract staan.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD