donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlHoofdklasseASV De DijkDe Dijk overweegt extra doelman aan te trekken

De Dijk overweegt extra doelman aan te trekken

De Dijk overweegt een extra doelman te contracteren om het vertrek van Theo Zwarthoed naar Excelsior op de laatste dag van de transfermarkt op te vangen. ,,We sluiten het niet uit”, stelde coach Jochem Twisker tegenover Voetbal247.nl op de vraag of er een extra concurrent voor Jeroen Verhoeven bijkomt.

Beraden ons
,,Maar er is geen paniek. Dat Theo alsnog weg zou kunnen gaan was ingecalculeerd. We beraden ons nog erop of er iemand bijkomt. Maar ik moet ook zeggen dat Jeroen Verhoeven de laatste weken erg goed keept”, aldus Twisker.

Perfect
Zwarthoed sprak bij zijn vertrek dat het nog te veel kriebelde om door te gaan als prof. Jeroen Verhoeven begrijpt die gevoelens van de Volendammer, maar herkent ze niet: „Maar bedenk ook dat ik al een paar jaartjes ouder ben”, voegt de 37-jarige goalie daaraan toe. „Ik heb vorig jaar bewust voor De Dijk gekozen. Twintig jaar lang heb ik zeven dagen per week getraind. Dat voel je echt wel tijdens trainingen. En naarmate je een paar jaar ouder wordt, herstel je minder snel. Voor mij is spelen bij De Dijk daarom perfect.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD