zaterdag, 15 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagDe Dijk neemt middenvelder over van Quick Boys

De Dijk neemt middenvelder over van Quick Boys

Jerghinio Sahadewsing gaat komend seizoen bij De Dijk aan de slag. De aanvallende middenvelder is bij Quick Boys aan zijn tweede seizoen bezig, maar zal na de zomer terugkeren naar het zondagvoetbal. Al is de kans groot dat hij met de Amsterdammers in de Tweede Divisie voornamelijk op zaterdag zal gaan spelen.

Niet zomaar meehobbelen

De 32-jarige is de tweede aanwinst voor De Dijk, nadat eerder Dani Braspenning al werd vastgelegd. Sahadewsingh maakt zijn transfer bekend aan Het Amsterdamsche Voetbal. “We hebben een goed gesprek gehad. Ik was benieuwd naar de ambitie van de club, ervan uitgaande dat ze de stap naar de Tweede Divisie zullen maken. Daarin willen ze volgend seizoen niet zomaar meehobbelen, maar ook echt een rol van betekenis gaan spelen. Dat spreekt mij aan en die ambitie is belangrijk voor mij. Er staat een goed team dat hun strepen in de top van het amateurvoetbal heeft verdiend.”

Tweede rentree in Amsterdam

Sahadewsingh doorliep de opleiding bij Ajax en keert dus terug in Amsterdam. Dat deed hij al eerder bij JOS/Watergraafsmeer, daar omheen kwam hij liefst zes seizoenen uit voor Katwijk. Een breuk bij de oranjehemden volgde na onenigheid met Dick Schreuder. Een kort verblijf bij Sparta Nijkerk bracht hem terug in Katwijk om bij rivaal Quick Boys te gaan spelen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD