zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagDe Dijk loopt uit, doelpuntenfestijn Westlandia en Juliana

De Dijk loopt uit, doelpuntenfestijn Westlandia en Juliana

De Dijk heeft op bezoek bij Udi’19 geen fout gemaakt. De Amsterdammers wonnen met 0-3, terwijl concurrent Be Quick 1887 punten verspeelde bij JVC Cuijk: 1-1. Ondertussen scoorden Westlandia en Juliana’31 er op los, het werd 5-3 in Naaldwijk.

De Dijk maakt geen fout, Be Quick wel

De Dijk deed goed zaken in de Derde Divisie Zondag, door zelf met 0-3 te winnen bij Udi’19. Uiteraard behoorde Dennis Kaars weer tot de doelpuntenmakers van De Dijk. Omdat Be Quick met 1-1 gelijkspeelde bij JVC Cuijck, liep de ploeg van Jochem Twisker twee punten uit op de Groningers. Be Quick heeft wel een wedstrijd minder gespeeld, omdat het duel met EVV eerder niet door ging. Indien Be Quick dat inhaalduel wint hebben zij evenveel punten als De Dijk en gaan zij samen aan de leiding.

Westlandia verslaat Juliana’31 met 5-3, sprongetje Dongen

De leukste wedstrijd van de Derde Divisie Zondag werd ongetwijfeld in Naaldwijk gescoord. Bij de wedstrijd Westlandia – Juliana’31 werd in totaal acht keer gescoord. Westlandia was uiteindelijk het meest productief en won met 5-3. Ondertussen won Quick’20 vrij eenvoudig met 3-0 van Jong FC Den Bosch, terwijl OFC moeizaam met 2-0 van EVV won. Een vroege en een late goal maakten het verschil in het voordeel van OFC. Dongen maakte een sprongetje door 2-0 van Magreb’90 te winnen.

Hercules en OJC Rosmalen laten punten liggen

Puntenverlies was er voor Hercules en OJC Rosmalen. Zij verspeelden punten tegen respectievelijk Jong Achilles’29 en HSC’21. Hercules sleepte er tegen Achilles’29 een moeizaam gelijkspel uit. Door een benutte penalty van Thomas Reynaers in de slotminuten werd het 3-3 in Utrecht. Rosmalen ging zonder punten naar huis na een een bezoek aan HSC’21. In Haaksbergen werd het 1-0 voor HSC’21. Het enige doelpunt werd gemaakt door Tom ter Hogt. HBS won ten slotte met 1-2 van Jong De Graafschap.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD