Volg ons
Hercules

Derde Divisie Zondag

De Dijk lijkt nu al kampioen, Hercules blijft maar winnen

De Dijk lijkt nu al kampioen, Hercules blijft maar winnen

De Dijk lijkt af te stevenen op het kampioenschap in de Derde Divisie Zondag. Na de 0-3-overwinning op Quick’20 is er van concurrentie nauwelijks meer sprake voor de Amsterdammers. Quick’20 deelde voor de veertiende speelronde de tweede plaats met Dongen en Westlandia, maar omdat zij wel wonnen van Jong De Graafschap, zakte het team uit Oldenzaal naar de derde stek.

De Dijk schudt ook Quick’20 van zich af

Eigenlijk staat er al het gehele seizoen geen maat op De Dijk. De Amsterdammers winnen vrijwel wekelijks overtuigend hun wedstrijden. Op bezoek bij Quick’20 werd voor de twaalfde keer in veertien duels gewonnen. Dennis Kaars werkte zich twee keer op het scorebord. Achmed Ahahaoui maakte de derde goal voor De Dijk. Quick’20 kijkt door de nederlaag aan tegen een achterstand van elf punten op de koploper. Westlandia is nu de enige ploeg die een beetje in het spoor van De Dijk kan blijven. Het team van Edwin Grünholz won met 2-3 van Jong De Graafschap en daarmee maakte het zichzelf onnodig lastig. In de tweede helft liet Westlandia de beloftenploeg van De Graafschap terug in de wedstrijd komen. Het werd 2-3, maar verder liet Westlandia het niet komen.

Hercules zet reeks voort

Hercules maakte de afgelopen weken flinke sprongen op de ranglijst. Dit keer werd er met 1-0 gewonnen van Dongen, dat vierde staat, en dat was alweer de vierde zege op rij. Door die uitstekende reeks doen de Utrechters inmiddels mee in de subtop. Be Quick 1887 hield Hercules nog wel onder zich, door met 3-0 van Magreb’90 te winnen. HSC’21 verspeelde op bezoek bij UDI’19 bijna de zege. Een 0-2-voorsprong werd uit handen gegeven. UDI’19 kwam terug tot 2-2, maar stond uiteindelijk toch met lege handen. Joost Exterkate schoot HSC’21 in de 78ste minuut naaar de overwinning.

JVC Cuijk won met 2-1 van Juliana ’31. Ook OFC won met deze cijfers, van HBS, en dat was alweer een tijd geleden. De voorgaande vier wedstrijden werd er niet gewonnen door OFC en dus snakte het team van trainer Imdat Ilguy naar de overwinning. Een dag eerder kwamen er ook al vier ploegen in actie in de Derde Divisie Zondag. EVV won met 1-0 van OJC Rosmalen, terwijl Jong Achilles’29 met 1-2 onderuit ging tegen Jong FC Den Bosch. Na dit speelweekend lijkt dus bekend wie er eerste én laatste wordt.

Bekijk de Derde Divisie Zondag Uitslagen | Stand | Programma

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag