Volg ons
Tony Tol De Dijk

Derde Divisie Zondag

De Dijk legt kern van succesploeg langer vast

De Dijk legt kern van succesploeg langer vast

De Dijk wil de succesvolle selectie voor een groot deel bij elkaar houden. De eerste aanzet is daar deze week voor gegeven. Vier spelers hebben bijgetekend aan de Schellingwouderdijk, terwijl ook met Dennis Kaars een mondeling akkoord is bereikt. Mocht er uiteindelijk geen profclub komen voor de doelpuntenmachine, dan blijft hij voor de Amsterdamse club spelen zo meldt Het Amsterdamsche Voetbal.

Drie nieuwelingen

Afgelopen zomer kwamen Achmed Ahahaoui, Nick Kuipers en Tony Tol naar De dijk. Het drietal zal ook komend seizoen voor de huidige koploper van de Derde Divisie Zondag spelen. Ahahaoui scoorde al zes keer, terwijl de verdedigers Tol en Kuipers, net zoals Ahahaoui een verleden bij IJsselmeervogels, door blessures niet altijd in actie kwamen.

Linksback vaste waarde

Frank Schilder is al aan zijn derde seizoen bij De Dijk bezig. De linksback is een vaste waarde op deze positie en kwam in 2014 over van Zwaluwen’30. Wie er voor de groep staat is nog niet duidelijk, want trainer Jochem Twisker gaf onlangs aan dat er nog niet over zijn toekomst is gesproken.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag