maandag, 20 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagDe Dijk legt kern van succesploeg langer vast

De Dijk legt kern van succesploeg langer vast

De Dijk wil de succesvolle selectie voor een groot deel bij elkaar houden. De eerste aanzet is daar deze week voor gegeven. Vier spelers hebben bijgetekend aan de Schellingwouderdijk, terwijl ook met Dennis Kaars een mondeling akkoord is bereikt. Mocht er uiteindelijk geen profclub komen voor de doelpuntenmachine, dan blijft hij voor de Amsterdamse club spelen zo meldt Het Amsterdamsche Voetbal.

Drie nieuwelingen

Afgelopen zomer kwamen Achmed Ahahaoui, Nick Kuipers en Tony Tol naar De dijk. Het drietal zal ook komend seizoen voor de huidige koploper van de Derde Divisie Zondag spelen. Ahahaoui scoorde al zes keer, terwijl de verdedigers Tol en Kuipers, net zoals Ahahaoui een verleden bij IJsselmeervogels, door blessures niet altijd in actie kwamen.

Linksback vaste waarde

Frank Schilder is al aan zijn derde seizoen bij De Dijk bezig. De linksback is een vaste waarde op deze positie en kwam in 2014 over van Zwaluwen’30. Wie er voor de groep staat is nog niet duidelijk, want trainer Jochem Twisker gaf onlangs aan dat er nog niet over zijn toekomst is gesproken.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD