dinsdag, 18 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagDe Dijk jaagt Telstar weg met hoge vraagprijs voor Kaars

De Dijk jaagt Telstar weg met hoge vraagprijs voor Kaars

Telstar kan de komst van Dennis Kaars vergeten. De club uit de Jupiler League had zich dolgraag versterkt met de doelpuntenmachine van De Dijk, maar dat gaat niet door. De ploeg uit Velsen-Zuid is afgehaakt voor de spits vanwege een te hoge vraagprijs.

Kaars hoeft niet zo snel weg

Bij De Dijk hoeven ze helemaal niet zo snel afscheid te nemen van Kaars en dat heeft Telstar ook gemerkt. Alhoewel de exacte prijs niet is genoemd, zou de Jupiler League-club de Derde Divisie-speler veel te duur vinden. Tom Langelaar, de voorzitter van De Dijk, is duidelijk tegenover NH Sportcafé.

“Dennis wil eigenlijk ook alleen maar naar een eredivisieploeg. Wij zouden ook ernstig gedupeerd zijn als hij zou vertrekken”, zo legde Langelaar uit. Kaars heeft tenslotte nog een contract bij De Dijk tot medio 2018 en is met zijn goals goud waard voor de nummer één uit de Derde Divisie Zondag.

Sparta Rotterdam haakte ook al af

Telstar is niet de eerste club die uiteindelijk toch afhaakt voor Kaars. De spits leek eerder op weg naar Sparta Rotterdam, maar ook die club was niet bereid de vraagprijs van De Dijk te betalen. De Derde Divisie-club zou 10.000 euro willen ontvangen, terwijl Sparta niet meer dan 5.000 euro wilde betalen. Ondertussen gaat Kaars bij De Dijk gewoon door met het scoren van goals. Hij staat op 29 doelpunten in achttien duels.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD