zondag, 21 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagDe Dijk jaagt op doelpuntenmachine van FC Volendam

De Dijk jaagt op doelpuntenmachine van FC Volendam

De Dijk is op zoek naar een vervanger voor Dennis Kaars, die afgelopen vrijdag een contract tekende bij FC Den Bosch. De Amsterdamse club heeft nu het oog laten vallen op Jack Tuijp. De doelpuntenmachine van FC Volendam krijgt bij de oranjehemden namelijk geen nieuw contract. De naam van de bij Spakenburg uit de selectie gezette Kees Tol zingt ook rond bij De Dijk, maar hij heeft alleen nog wel een doorlopend contract bij de Blauwen.

Altijd goed voor goals

Met uitzondering van één seizoen bij FC Groningen speelde Tuijp van 2002 tot en met 2013 onafgebroken bij FC Volendam. In die periode was hij altijd goed voor erg veel doelpunten in de League, in het slotseizoen zelfs 27 treffers. Daarop hoopte Tuijp op een buitenlands avontuur en uiteindelijk ging hij in Hongarije aan de slag bij Ferencvaros. Dat werd geen groot succes en na een jaar keerde hij terug in Nederland bij Helmond Sport.

Terug bij Volendam

Vanaf 2015 speelt hij alweer voor Volendam, maar zijn rol werd wel beperkter. Inmiddels is Tuijp 33 jaar en krijgt geen nieuw contract. PéSide meldt nu dat de spits aan de slag kan bij De Dijk. De kampioen van de Derde Divisie Zondag ziet Kaars verkassen naar Den Bosch en zal een nieuwe aanvalsleider nodig hebben om in de Tweede Divisie ook een rol van betekenis te kunnen spelen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD