Volg ons
Abderrahim Loukili FC Lienden

Derde Divisie Zondag

De Dijk hengelt doelpuntenmaker FC Lienden binnen

De Dijk hengelt doelpuntenmaker FC Lienden binnen

Abderrahim Loukili gaat FC Lienden alweer verlaten. De aanvaller is aan zijn tweede periode op De Abdijhof bezig, maar opnieuw zal dit slechts één jaar zijn. Hij heeft namelijk getekend voor De Dijk, waarmee hij hoogstwaarschijnlijk ook aan de slag gaat in de Tweede Divisie.

Lange tijd alleenheerser

De eerste periode van het seizoen was Loukili de grote man bij FC Lienden. Als lieveling van trainer Hans Kraay junior stond de teller al snel op tien doelpunten, maar daarna viel zijn productie wat stil. In de winterstop kwamen Danny van den Meiracker en Frank Waife erbij, waardoor er voorin meer mogelijkheden kwamen. De teller van Loukili staat momenteel op veertien goals.

Duo vormen met Kaars

Na zijn vorige seizoen bij FC Lienden, dat hem toen ophaalde bij Hercules, ging hij voor een kans in het betaalde voetbal. Bij NEC werd het alleen geen succes en via IJsselmeervogels keerde Loukili afgelopen zomer terug in de Betuwe. Nu maakt hij dus de stap naar De Dijk, waar hij in het team van Jochem Twisker voor meer aanvallende variatie moet gaan zorgen. De Amsterdammers renderen vooral op de doelpunten van Dennis Kaars.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag