dinsdag, 16 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagDe Dijk hengelt doelpuntenmaker FC Lienden binnen

De Dijk hengelt doelpuntenmaker FC Lienden binnen

Abderrahim Loukili gaat FC Lienden alweer verlaten. De aanvaller is aan zijn tweede periode op De Abdijhof bezig, maar opnieuw zal dit slechts één jaar zijn. Hij heeft namelijk getekend voor De Dijk, waarmee hij hoogstwaarschijnlijk ook aan de slag gaat in de Tweede Divisie.

Lange tijd alleenheerser

De eerste periode van het seizoen was Loukili de grote man bij FC Lienden. Als lieveling van trainer Hans Kraay junior stond de teller al snel op tien doelpunten, maar daarna viel zijn productie wat stil. In de winterstop kwamen Danny van den Meiracker en Frank Waife erbij, waardoor er voorin meer mogelijkheden kwamen. De teller van Loukili staat momenteel op veertien goals.

Duo vormen met Kaars

Na zijn vorige seizoen bij FC Lienden, dat hem toen ophaalde bij Hercules, ging hij voor een kans in het betaalde voetbal. Bij NEC werd het alleen geen succes en via IJsselmeervogels keerde Loukili afgelopen zomer terug in de Betuwe. Nu maakt hij dus de stap naar De Dijk, waar hij in het team van Jochem Twisker voor meer aanvallende variatie moet gaan zorgen. De Amsterdammers renderen vooral op de doelpunten van Dennis Kaars.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD