zaterdag, 15 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieDe Dijk grijpt alsnog naast Quasten

De Dijk grijpt alsnog naast Quasten

De Dijk dacht komend seizoen te kunnen beschikken over Paul Quasten, tot de routinier plots bekend maakte voor twee jaar te hebben getekend bij RKC Waalwijk. Opmerkelijk, omdat de technische leiding van De Dijk stelt eerder al mondelinge overeenstemming te hebben bereikt met de 32-jarige verdediger.

Gekozen voor zekerheid

In gesprek met Omroep Flevoland rept de Almeerder daar echter met geen woord over: “Er waren nog een aantal clubs die geïnteresseerd waren, er was ook nog even sprake van Eredivisieclubs, maar die werden niet concreet op deze termijn en ik wilde voor de zekerheid kiezen”, aldus de vleugelverdediger.

Geen tweede terugkeer naar amateurvoetbal

Quasten speelde afgelopen drie seizoenen bij Almere City FC, maar kreeg daar geen nieuw contract. De Almeerder speelde eerder in de jeugd van Ajax, FC Volendam en Willem II. Een zware knieblessure in zijn Tilburgse periode zette hem lang buitenspel, waarop hij aan de slag ging bij de zaterdagtak van Ajax. Daar werkte hij zich weer op en keerde bij Almere terug in het betaalde voetbal. De Dijk zal alsnog op zoek moeten naar een defensieve versterking.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD