Volg ons
Paul Quasten

Tweede Divisie

De Dijk grijpt alsnog naast Quasten

De Dijk grijpt alsnog naast Quasten

De Dijk dacht komend seizoen te kunnen beschikken over Paul Quasten, tot de routinier plots bekend maakte voor twee jaar te hebben getekend bij RKC Waalwijk. Opmerkelijk, omdat de technische leiding van De Dijk stelt eerder al mondelinge overeenstemming te hebben bereikt met de 32-jarige verdediger.

Gekozen voor zekerheid

In gesprek met Omroep Flevoland rept de Almeerder daar echter met geen woord over: “Er waren nog een aantal clubs die geïnteresseerd waren, er was ook nog even sprake van Eredivisieclubs, maar die werden niet concreet op deze termijn en ik wilde voor de zekerheid kiezen”, aldus de vleugelverdediger.

Geen tweede terugkeer naar amateurvoetbal

Quasten speelde afgelopen drie seizoenen bij Almere City FC, maar kreeg daar geen nieuw contract. De Almeerder speelde eerder in de jeugd van Ajax, FC Volendam en Willem II. Een zware knieblessure in zijn Tilburgse periode zette hem lang buitenspel, waarop hij aan de slag ging bij de zaterdagtak van Ajax. Daar werkte hij zich weer op en keerde bij Almere terug in het betaalde voetbal. De Dijk zal alsnog op zoek moeten naar een defensieve versterking.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie