maandag, maart 8, 2021
Home Competities Tweede Divisie De Dijk definitief niet thuis tegen Ajax, stadion FC Volendam is optie

De Dijk definitief niet thuis tegen Ajax, stadion FC Volendam is optie

De Amsterdamse bekerwedstrijd tussen De Dijk en Ajax wordt definitief niet gespeeld op het complex van de Tweede Divisionist. De politie kan de veiligheid op Sportpark Schellingwoude in Amsterdam-Noord niet garanderen.

- Advertentie -

Jammer

Zowel het bestuur en de spelers van De Dijk als Ajax-trainer Marcel Keizer wilden graag op het veld van De Dijk spelen. ,,Het is erg jammer”, zegt voorzitter Ton Langelaar tegen Het Amsterdamsche Voetbal. ,,Maar ik kan het standpunt van de politie wel begrijpen.”

Alternatief

Eerder al werd het Olympisch Stadion in Amsterdam-Zuid als optie genoemd. Daar komt nu ook het stadion van FC Volendam bij. ,,De komende dagen gaan we met beide partijen om de tafel”, zegt Langelaar. ,,We hopen vrijdag met een definitieve locatie te komen.”

Tweede ronde

De wedstrijd in de tweede ronde van de beker wordt gespeeld op woensdag 25 oktober om 18.30 uur. In de eerste knock-outronde won De Dijk met 2-1 van HHC Hardenberg. Ajax versloeg Scheveningen uit de Derde Divisie met 1-5. Die wedstrijd werd gespeeld in het stadion van ADO Den Haag.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES