maandag, 20 mei 2024
Voetbal247.nlHoofdklasseASV De DijkDe Dijk-coach Oostermeijer: 'Via nacompetitie in Derde Divisie blijven'

De Dijk-coach Oostermeijer: ‘Via nacompetitie in Derde Divisie blijven’

De Dijk heeft een duidelijke route voor haar beoogde Houdini-act uitgestippeld. De Amsterdammers mikken erop om via de nacompetitie in de Derde Divisie te blijven. Dat stelt coach Kees Oostermeijer in het AD.

,,We hebben uitgesproken dat we proberen om via de nacompetitie in de derde divisie te blijven. Dat is ons doel en dat is heel reëel”, stelt de coach. ,,We zijn op de helft van de competitie en moeten dus nog een helft spelen. Als je ziet wat voor stappen we hebben gemaakt, liggen we op schema.”

De Dijk begon het seizoen met een selectie die was geformeerd op basis van talenten selectiedagen. De verzameling individuen begint echter steeds meer een collectief te worden. ,,Het avontuur met z’n ploeg is hoe je ze bij elkaar krijgt, hoe ga je trainen”, zegt assistent Viggo Waas. ,,In het begin verloren we bijna alles. Hoe houd je dan de hoofden hoog en blijf je bij elkaar en blijf je trainen. Op de training zie je het goed gaan, maar in de wedstrijd zie je het nog niet. Totdat je denkt: hé, lichtpuntje.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD