Volg ons

ASV De Dijk

De Dijk-coach Oostermeijer na remise tegen Quick Boys: ‘Bonuspunt’

De Dijk-coach Oostermeijer na remise tegen Quick Boys: ‘Bonuspunt’

De Dijk startte het seizoen met een vrijwel compleet nieuwe selectie, maar begint steeds beter te draaien. Zaterdag werd zelfs met 2-2 gelijkgespeeld tegen kampioenskandidaat Quick Boys.

,,Dit is een bonuspunt”, jubelde De Dijk-trainer Kees Oostermeijer tegenover De Telegraaf. ,,Dit zorgt voor vertrouwen bij mijn jongens. Ze laten wekelijks zien dat ze op dit niveau best een potje kunnen mee blazen.”

Oostermeijer is nog niet al te veel bezig met de ranglijst: ,,De stand is op dit moment niet belangrijk, we zijn nog niet eens op de helft. Wij blijven met deze jonge ploeg keihard werken en zien dan wel hoe ver we komen. Tegen koploper Noordwijk wordt het volgende week opnieuw heel moeilijk, maar daar gaan we vol opklappen. Dan zit er misschien wel weer een bonuspunt in.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over ASV De Dijk