Volg ons

Tweede Divisie

De Bondt ontbindt contract bij Spakenburg

De Bondt ontbindt contract bij Spakenburg

Nick de Bondt heeft vrijwel zeker zijn laatste wedstrijd voor Spakenburg gespeeld. De vleugelaanvaller werd op de slotdag van de winterse transferperiode voor de rest van het seizoen verhuurd aan DUNO en lijkt ondanks zijn doorlopende contract niet meer terug te keren bij de Blauwen.

De Bondt had in principe nog een contract tot de zomer van 2020, maar is per 30 juni ontbonden: ,,Ik denk dat ik binnen twee weken bekend kan maken bij welke club ik volgend seizoen speel. Dat wordt waarschijnlijk een club in de tweede divisie”, zegt hij in het AD. ,,Bij Duno hoop ik het spelplezier terug te krijgen. Het is mooi als je het gevoel hebt dat je belangrijk kunt zijn voor een elftal. Bij Spakenburg was dat gevoel duidelijk weg. Terwijl ik nog steeds zelf wel het idee had dat ik belangrijk kon zijn.”

Ondanks het teleurstellende avontuur bij Spakenburg koestert De Bondt geen wrok richting coach John de Wolf: ,,Ik vind hem een prima vent, ik ben niet boos, we zitten alleen voetbaltechnisch niet op één lijn.”

Advertentie
Advertentie

Meer over Tweede Divisie