zondag, 21 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieDe Bondt spreekt met Genemuiden na teleurstellend aanbod

De Bondt spreekt met Genemuiden na teleurstellend aanbod

Nick de Bondt blijft mogelijk slechts één seizoen bij De Treffers. De linkspoot heeft een sterk half jaar achter de rug, maar de gesprekken over een nieuw contract zijn voorlopig stroef verlopen. Zo heeft de aanvaller, die dit seizoen ook duels als linksback heeft gespeeld, al een gesprek gehad met SC Genemuiden.

Voor eind januari beslissen

“Ze hebben me een goede aanbieding gedaan”, laat De Bondt weten aan de Barneveldse Krant. “Na de winterstop wil ik bij een wedstrijd kijken hoe het daar is. Op 14 januari spelen ze weer. Voor eind januari wil ik de beslissing maken voor welke amateurclub ik volgend jaar speel.” Genemuiden speelt momenteel in Hoofdklasse, waardoor het een forse stap terug zou zijn.

Belangrijk in eerste half jaar

Een langer verblijf in Groesbeek sluit De Bondt zeker niet uit, maar de eerste gesprekken schoten in zijn ogen niet op. “We liggen nu gewoon te ver uit elkaar. Dan ga je verder kijken. Op dit moment is Genemuiden een heel reële optie. Al is er nog niets beslist.” De voormalig speler van Vitesse (jeugd), Jong Ajax, Go Ahead Eagles en FC Dordrecht kwam in alle achttien duels in actie als basisspeler. Scoren deed hij vijf keer en gaf ook vijf keer een assist.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD