Volg ons
Nick de Bondt

Tweede Divisie

De Bondt proeft over de grens bij Derde Bundesliga-club

De Bondt proeft over de grens bij Derde Bundesliga-club

Nick de Bondt probeert deze week een contract af te dwingen bij het Duitse SV Wehen Wiesbaden. De speler van De Treffers traint drie keer mee bij de in de Derde Bundesliga uitkomende voetbalclub, meldt De Gelderlander. Daarna wordt bekeken of er een langer verblijf voor hem in zit.

Goed jaar

De Bondt kan terugkijken op een succesvol seizoen bij De Treffers. De 23-jarige aanvaller kwam vorige zomer over van FC Dordrecht en speelde alle wedstrijden in de Tweede Divisie voor De Treffers. Daarin was hij ook nog negen keer trefzeker. De kans bestaat nu dat zijn verblijf in Groesbeek beperkt blijft tot één jaar, nu hij mee kan trainen bij Wehen Wiesbaden. Bovendien is dat niet de enige club die De Bondt op de radar heeft.

Duitsland

Zo werkte De Bondt eerder al een stage af bij Rot-Weiss Essen, eveneens in Duitsland. Die club verkoos uiteindelijk een Duitse speler boven De Bondt. Wehen Wiesbaden biedt hem nu dus een nieuwe kans om een contract in Duitsland af te dwingen. De Bondt heeft overigens nog een contract tot medio 2018 bij De Treffers. Indien Wehen Wiesbaden de aanvaller wenst over te nemen van De Treffers dan komt De Bondt terecht in de Derde Bundesliga. Afgelopen seizoen eindigde die club op de zevende plaats op het derde niveau van Duitsland. In het verleden speelde onder andere ook Orlando Smeekes voor Wehen Wiesbaden.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie