maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieDe Bondt proeft over de grens bij Derde Bundesliga-club

De Bondt proeft over de grens bij Derde Bundesliga-club

Nick de Bondt probeert deze week een contract af te dwingen bij het Duitse SV Wehen Wiesbaden. De speler van De Treffers traint drie keer mee bij de in de Derde Bundesliga uitkomende voetbalclub, meldt De Gelderlander. Daarna wordt bekeken of er een langer verblijf voor hem in zit.

Goed jaar

De Bondt kan terugkijken op een succesvol seizoen bij De Treffers. De 23-jarige aanvaller kwam vorige zomer over van FC Dordrecht en speelde alle wedstrijden in de Tweede Divisie voor De Treffers. Daarin was hij ook nog negen keer trefzeker. De kans bestaat nu dat zijn verblijf in Groesbeek beperkt blijft tot één jaar, nu hij mee kan trainen bij Wehen Wiesbaden. Bovendien is dat niet de enige club die De Bondt op de radar heeft.

Duitsland

Zo werkte De Bondt eerder al een stage af bij Rot-Weiss Essen, eveneens in Duitsland. Die club verkoos uiteindelijk een Duitse speler boven De Bondt. Wehen Wiesbaden biedt hem nu dus een nieuwe kans om een contract in Duitsland af te dwingen. De Bondt heeft overigens nog een contract tot medio 2018 bij De Treffers. Indien Wehen Wiesbaden de aanvaller wenst over te nemen van De Treffers dan komt De Bondt terecht in de Derde Bundesliga. Afgelopen seizoen eindigde die club op de zevende plaats op het derde niveau van Duitsland. In het verleden speelde onder andere ook Orlando Smeekes voor Wehen Wiesbaden.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD