zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieDe Bondt neemt revanche op Spakenburg: 'Wilde extra graag winnen'

De Bondt neemt revanche op Spakenburg: ‘Wilde extra graag winnen’

Nick de Bondt zag zijn avontuur bij Spakenburg op een teleurstelling uitdraaien. Zaterdag stond hij namens HHC Hardenberg tegen zijn oude club.

,,Voor mij had deze wedstrijd een speciaal tintje”, stelt hij tegenover het AD. ,,Ik wilde extra graag winnen vanwege mijn geschiedenis bij de tegenstander. Ik heb met niemand problemen bij Spakenburg, maar ik wilde wel laten zien dat ik niet op de bank hoor te zitten. En dat is volgens mij gelukt.”

Aan de andere kant had Barry Beijer het schaamrood op de kaken: ,,Dit moet niet nog eens gebeuren, want dit haalt al het plezier weg. Voor mij persoonlijk is dit het dieptepunt uit mijn voetbalcarrière.”

,,We beseffen dat dit pijnlijk is voor de club en de toeschouwers. De manier waarop we verliezen is onacceptabel. We zijn door het ijs gezakt. We moeten onszelf schamen. De enige die hier schuld aan heeft, zijn wijzelf.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD