maandag, maart 8, 2021
Home Competities Tweede Divisie De Bondt: 'Fiftyfifty dat ik deze maand vertrek bij Spakenburg'

De Bondt: ‘Fiftyfifty dat ik deze maand vertrek bij Spakenburg’

Dat Nick de Bondt geen toekomst meer heeft bij Spakenburg lijkt een zekerheid. Het is echter de vraag wanneer de vleugelaanvaller daadwerkelijk vertrekt bij de Blauwen.

- Advertentie -

,,Verschillende clubs hebben geïnformeerd en enkele clubs zijn ook wel concreet geworden. Maar ik ga geen namen noemen. Maar het is duidelijk dat er een oplossing moet komen die voor alle partijen acceptabel is”, stelt De Bondt tegenover het AD. ,,Ik acht de kans fiftyfifty dat ik voor het eind van deze maand ergens anders ga spelen. Daarbij is het wel zo dat ik zelf bepaal wat ik wil. Ik heb nog een contract voor anderhalf jaar. Begrijp me goed: voetbal is mijn hoofdinkomen, ik betaal er mijn huur en mijn boodschappen van. Er moet dus wel iets goeds op mijn pad komen.”

De Bondt kwam afgelopen zomer, nadat Spakenburg al anderhalf jaar bezig was geweest om hem naar de Westmaat te lokken, over van De Treffers. De aanvaller werd aanvankelijk door coach John de Wolf gebruikt als offensieve linksback maar speelt momenteel zijn wedstrijden in het tweede elftal.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES