Volg ons
Nick de Bondt

Tweede Divisie

De Bondt blijft toch bij De Treffers; tiende seizoen Janssen

De Bondt blijft toch bij De Treffers; tiende seizoen Janssen

Nick de Bondt heeft alsnog een nieuw contract getekend bij De Treffers. De linkspoot liet onlangs optekenen met SC Genemuiden te hebben gesproken nadat het eerste aanbod van De Treffers tegen viel. In tweede instantie heeft hij toch bijgetekend. Dat geldt ook voor Robin Janssen.

Plezier weer helemaal terug

De Bondt kwam afgelopen zomer naar Groesbeek na een een profbestaan bij Ajax, Go Ahead Eagles en FC Dordrecht. Begin dit kalenderjaar liet de linkspoot nog weten dat De Treffers en hij qua contract nog te ver uit elkaar lagen en hij daarom ook al om zich heen ging kijken. Inmiddels is dat dus veranderd. “Er waren genoeg opties om ergens anders te voetballen maar mijn gevoel bij deze club is gewoon perfect. Niet alleen de selectie en staf zijn geweldig maar het is gewoon een hele warme club”, zo laat hij op de clubsite weten. “Ik had wat mindere jaren waardoor het plezier wat minder was maar dat heb ik sinds dit seizoen weer helemaal terug. De supporters geven me een goed gevoel en ik ben blij dat ik volgend jaar nog bij De Treffers voetbal.”

Nog altijd stappen maken

Janssen zal volgend seizoen al aan zijn tiende jaargang in het eerste elftal van de Treffers beginnen. “Voor mij bestaat er op dit niveau geen andere club dan De Treffers. Ik ben er trots op dat ik ook volgend jaar weer in het rood-zwart speel. Ik word nog steeds elke training uitgedaagd en merk in alles dat de club mooie stappen aan het zetten is, daar wil graag deel van uitmaken”, aldus de 29-jarige. Pim Balkestein was de eerste speler die zijn verbintenis verlengde op Zuid.

Vandaag mijn contract verlengd bij de club waar ik het plezier, de waardering en de vorm weer heb teruggevonden! @De_Treffers @TweedeDiv

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie