dinsdag, 18 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagDe Boer grote man bij ONS Sneek tegen Magreb’90: 'Was een lastige...

De Boer grote man bij ONS Sneek tegen Magreb’90: ‘Was een lastige wedstrijd’

Ale de Boer werd zaterdagmiddag na afloop van de wedstrijd tussen Magreb’90 en ONS Sneek (2-4) drie keer op het wedstrijdformulier gezet als doelpuntenmaker. De verdediger van de Friese formatie was na afloop vooral blij met het resultaat.

Drie punten
,,Het was een lastige uitwedstrijd bij Magreb’90, maar het belangrijkste is dat de drie punten binnen zijn. In de laatste fase van de competitie tellen alleen de punten. We waren aan elkaar gewaagd. Wij waren gevaarlijker, maar de tegenstander voetbalde bij vlagen beter dan dat wij deden”, aldus De Boer tegenover Voetbal247.

Veilig
ONS Sneek bezet momenteel de veertiende plaats in de Derde Divisie, de voorsprong op nummer vijftien Capelle is acht punten. De Boer wenst echter niet te vroeg te juichen als het gaat om directe handhaving. ,,We zijn nog niet veilig, we moeten echt per wedstrijd kijken wat het maximale resultaat voor ons op zal leveren.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD