Volg ons

Eerste Divisie

Darri verruilt Heracles Almelo voor NEC, Oratmangoen op huurbasis naar TOP Oss

Darri verruilt Heracles Almelo voor NEC, Oratmangoen op huurbasis naar TOP Oss

NEC is er in geslaagd om aanvallende versterking binnen te halen. Vleugelspeler Brahim Darri komt over van Heracles Almelo. Naast dit nieuws maakte de club uit Nijmegen op de officiële website ook bekend dat Ragnar Oratmangoen ook dit seizoen op huurbasis uit zal komen voor TOP Oss.

Bonusconstructie
De nieuwe club van Darri betaalde voor hem geen afkoopsom aan Heracles Almelo. In het overeengekomen akkoord tussen de twee betrokken clubs werd wel een doorverkoopclausule en een  bonusconstructie opgenomen. De aanvaller plaatste zijn handtekening onder een contract voor twee seizoenen met daarin opgenomen een optie voor één jaar extra.

Keuze met het hart
De nieuwe aanwinst gaf op de website van NEC uitleg over zijn gemaakte keuze.  ,,Ik maak de keuze voor N.E.C. echt met mijn hart. Iedereen bij de club heeft mij vanaf het begin en in alle gesprekken echt het gevoel gegeven dat ze mij hier heel graag wilde hebben. N.E.C. is een prachtige club met een fanatieke achterban en aanvallers als Groeneveld, Jahanbakhsh, Grot en Limbombe hebben vanuit hier prachtige stappen gemaakt, dus ook daar staat de club bekend om. De komende seizoenen ga ik er alles aan doen om het vertrouwen van iedereen hier dubbel en dwars terug te betalen.”

TOP Oss
Oratmangoen speelt dit seizoen net zoals tijdens de voorgaande competitie in de Eerste Divisie voor TOP Oss. De Nijmegenaren lieten in de overeenkomst met de Brabantse vereniging wel oopnemen dat men de speler halverwege het seizoen terug zou kunnen halen.

Advertentie
Advertentie

Meer over Eerste Divisie